RING OSS -

Mäklare Varberg

RING OSS -

Om oss

Som mäklare i Varberg kan vi hjälpa kunder att värdera, köpa och sälja bostad i Varberg.

I Västsveriges kreativa mittpunkt ligger SkandiaMäklarna Varberg. Vi förmedlar villor, fritidshus, bostadsrätter och tomter i Varberg med omnejd. Som mäklare i Varberg utför vi alla våra uppdrag med ett stort engagemang, en hög servicenivå och med målet att våra kunder ska känna att vi genomför en trygg och säker bostadsaffär. För oss är det självklart att hjälpa till genom hela försäljningsprocessen för att nå bästa resultat! 

Vill du anlita oss som mäklare i Varberg? Kontakta oss så berättar vi mer om hur vi hjälper din bostadsaffär framåt!

Mäklare i Varberg med kunden i fokus

Vår affärsidé är lika enkel och tydlig som vår vision. Som mäklare i Varberg ska hjälpa människor att göra bra bostadsaffärer. Våra engagerade och kompetenta mäklare i Varberg vet vad som krävs för en lyckad bostadsaffär – in i minsta detalj. Vi vill att våra kunder som säljer bostad i Varberg ska få ut det mesta av sin affär och vi gör allt för att leverera just detta. Kontakta oss redan idag så berättar vi mer om hur vi arbetar och vad som utmärker oss som mäklare i Varberg!

Vi rekommenderas av Villaägarnas Riksförbund

Som ett bevis på att alla våra tjänster håller högsta kvalitet, är vi den enda fastighetsmäklare som rekommenderas av Villaägarnas Riksförbund. Det är en opartisk konsumentorganisation med 324 000 medlemshushåll. För alla som köper villa via våra mäklare i Varberg ingår ett års medlemskap i förbundet.

                Vi stödjer SOS Barnbyar Sverige.           Vi rekommenderas av Villaägarnas Riksförbund.

Vi samarbetar med SOS Barnbyar 

Vårt företag har ett nära samarbete med SOS Barnbyar, som bland annat innebär att vi alltid donerar 100 kronor per förmedlad bostadsaffär. Vårt löfte är att försöka donera minst en miljon kronor per år, och gärna mer än så, till verksamhetens viktiga arbete. Att köpa och sälja bostad med våra mäklare i Varberg är således en bra affär på många plan. Kontakta oss så berättar vi mer om vårt arbete!                            

             

Lena Wide,                                                              Ella Lövland,                                                     Nathalie Nielsen,
Fastighetsmäklare                                              Blivande fastighetsmäklare                        Säljkoordinator