RING OSS -

Mäklare Varberg

RING OSS -

Mäklare

Som mäklare i Varberg hjälper vi dig hitta ett hem hela familjen kan trivas i.

Dags att köpa, byta eller sälja bostad i Varberg? Ta hjälp av våra duktiga mäklare i Varberg! Vårt engagemang för våra kunder tillsammans med vår goda lokalkännedom gör oss unik i branschen. Vi erbjuder en smidig säljprocess och ser även till att du får ett högt slutpris på din bostad! 

Kontakta oss och få en kostnadsfri värdering av din bostad!

Lyhörda mäklare med stor lokalkännedom

Att välja rätt mäklare kan vara avgörande för hur en bostadsaffär går. Våra mäklare i Varberg är noggranna i varje steg av processen. Vi har stor lokalkännedom om de områdena vi är verksamma inom och våra mäklare i Varberg har dessutom full koll på vart man hittar de bästa promenadstråken, skolorna, förskolorna, restaurangerna och busshållplatserna. Information som vi vet att köpare värdesätter och väger in när det är dags för budgivning. Av oss kan du förvänta dig hög kompetens och engagerat bemötande. Tillsammans tar vi din bostadsaffär i mål – smidigt och enkelt!

Så säljer våra mäklare din bostad – steg för steg

Oavsett om du ska sälja en lägenhet, villa, fritidshus eller ett radhus kan våra mäklare i Varberg hjälpa dig med just din försäljningen.

1. Före försäljningen – värdering och information

När du kontaktar våra mäklare i Varberg så startar vi alltid med ett förutsättningslöst möte. Där går vi igenom allt du behöver veta kring en bostadsförsäljning och kan samtidigt svara på de frågor du har om bostadsaffären. Väl på plats kan våra skickliga mäklare i Varberg även göra en kostnadsfri värdering av din bostad. På så sätt får du en bild av slutpriset vid en eventuell försäljning, något som är bra att ha koll på om du exempelvis ska börja leta efter en ny bostad att köpa. 

2. Under försäljningen – annonsering, visning och budgivning

När du valt att anlita oss som mäklare i Varberg börjar vi förbereda inför försäljningen. Vi marknadsför din bostad på ett kreativt och tilltalande sätt, vi kontaktar spekulanter och förbereder oss inför visning. Under visningarna besvarar vi spekulanternas frågor om bostaden, området, överlåtelsevillkor och allt annat som rör försäljningen. 

Efter en genomförd visningen återkopplar din personliga mäklare i Varberg till dig om hur arbetet gått och sätter därefter igång att kontakta alla spekulanter för att se vilka som är intresserade av att delta i budgivningen. Våra mäklare i Varberg sköter om hela processen med budgivningen och håller dig kontinuerligt uppdaterad om hur budgivningen går.

3. Efter försäljningen – kontraktsskrivning och tillträde

När budgivningen är avslutad bokar din mäklare i Varberg in ett möte med dig och köparen på kontoret i centrala Varberg. Där skrivs kontraktet och köparen betalar in handpenningen. Är det inte satt en tillträdesdatum innan så bestäms detta på plats efter överenskommelse mellan säljare och köpare.